Despre noi

PREMIUM PANEL SOLUTIONS

O companie cu o vastă experiență în domeniu in ce priveste soluţiile profesionale pentru construcţii şi materiale de constructii legate de industria si proiectele rezidentiale.

Livram panouri izolante pentru acoperis si pereti, într-o gamă largă de tipuri și dimensiuni, inclusiv finisaje accesorii, luminatoare, sectionale sau rezistente la foc usi metalice.

Complementar calității exceptionale a panourilor din poliuretan si a gamei complete de produse, echipa noastră tehnică vă oferă solutii profesionale prin urmatoarele:

  • Consultanță tehnica de specialitate la fața locului in instruirea echipelor de montaj panouri
  • Suport tehnic pentru calculul de rezistența a panourilor și alegerea soluției optime pentru a le susține
  • Pregatirea panourilor necesare - lambriuri pentru eficientizarea pierderilor
  • Solutii tehnice personalizate privind instalarea panourilor în sisteme structurale adaptate nevoilor beneficiarului
  • Posibilitatea de tăiere (pretăiere) a panouri direct in fabrică pentru a fi montate prin suprapunere (tăierea foii inferioare, apoi miezul de spumă și aplicarea unei benzi pentru a îndepărta cu ușurință miezul de spumă poliuretanică)
  • Termene scurte de livrare. Producția este în conformitate cu standardul european SR EN 14509: 2013, cu certificarea ISO 9001 actualizată pentru „Fabricarea panourilor sandwich autoportante” și, nu în ultimul rând, prin obținerea dreptului de comerț în panouri marcate CE, simbol care certifică faptul că acestea respectă cerințele legale privind siguranța produselor de construcție