Productie/ materiale

UȘURINțA DE MONTARE
  • Design inovator al sistemului mecanic de prindere între două panouri
  • Aplicabilitate pe orice tip de sistem structural
  • Posibilitate de reutilizare si recompartimentare
  • Suprafață utilă de construcție mai mare în comparație cu alte carcase sisteme
  • Izolare termica si fonica, protectie impotriva incendiilor
  • Grad ridicat de industrializare - prefabricare de constructii
BENEFICII ȘI AVANTAJE
  • Reduceți costurile cu energia cu până la 40% în comparație cu o solutie traditionala.
  • O gamă largă de profile cu suprafață metalică și posibilitatea de a face diverse combinații între ele, pentru cele mai bune idei de design.
PROTECȚIE ÎMPOTRIVA INCENDIILOR
  • Panourile PIR din poliizocianurat asigură rezistența la foc EI15 și EI30 pentru panouri de perete, și pentru panouri de acoperiș REI15 și REI30. De asemenea, clasa reacției la foc este B-s2, d0
  • Panourile cu miez din vată minerală oferă pentru panourile de perete o rezistență la foc de EI60, EI120 și EI180, iar pentru panourile de acoperiș REI30 și REI60, și, de asemenea, clasa de reacție la foc este A2-s1, d0
Linia de producție este proiectată și construită în conformitate cu cele mai noi tehnologii în domeniu, fiind definite de o înalta capacitate de producție și un proces complet automatizat.
Calitatea înaltă a materialelor de fabricație împreună cu tehnologia modernă de producție, asigură o clasă înaltă de proprietăţi fizice şi mecanice care, prin urmare, oferă gamă largă de aplicații.
Metodologia de calcul pentru panourile noastre izolatoare de tip sandwich presupune luarea în considerare a sarcinilor permanente, a zapezii si a vantului.

După aceea, două încărcări suplimentare sunt de o importanță majoră în aprecierea capacităţii portante a panourilor: tensiunile rezultate din diferenţele de temperatură dintre cele două laturile panoului si extrudarea stratului de izolatie datorata tensiunilor tangenţiale din ea (dezvoltate în special în materiale sintetice materiale).

Ținând cont de proprietățile excelente de izolare termică de spumă poliuretanică, radiația termică - efectul razelor solare apare doar pe o parte a panoului, ceea ce duce la o diferență semnificativă de temperatură între suprafața expusă la radiaţii şi cea care nu este expusă.
Conductivitatea termica mare, dar și coeficientul de dilatare termică - ambele specifice metalelor – determina aparitia unei tensiuni interne semnificative la nivelul crucii de tip sandwich sectiune si poate provoca si deformari ale panoului. Spre deosebire de metalele, materialele sintetice au un comportament diferit sub efectul unei sarcini constante. Inițial, deformații transversale da naștere la reacții elastice. Dacă încărcarea rămâne constantă, deformarile pur elastice se micsoreaza continuu datorita deformarii polimerului.

Deoarece panourile izolatoare sunt elemente compozite, ipoteza lui Bernoulli privind planeitatea secţiunii transversale în urma apariţiei unei deformări nu mai este valabilă.
Trebuie luate în considerare deformarea și tensiunile din stratul de izolație.
Calculele care iau în considerare o „conexiune rigida” între componentele panoului sandwich va duce teoretic la o supraestimare a capacitatii de incarcare a panourilor și astfel la dimensionarea incorectă a acestora